
“A Bib Gourmand goes to Musling Bistro in Copenhagen, a relaxed bar-cum-bistro next to the Nørrebro food market, where fantastic fresh seafood is to the fore!”

“Topklasse.”
“Man får SÅ meget for ikke ret mange penge – råvarer i top, præcist kokkehåndværk og gastronomisk originalitet.“

Berlingske 4 stjerner
“Fiskebarens fine fætter”. “Masser af nordisk velsmag i mundhulen”. “Et generelt niveau, som hæver sig pænt over den slagne mellemklasse i byen”. “Tæt på fem stjerner”

“This being Denmark, sustainable provenance forms the bedrock of Musling’s menu – there is no farmed fish, the greens are mostly organic and the wines natural.”

“Affordable and creative seafood in a casual setting.” “The ceviche is always amazing.”

“Im entspannten Musling Bistro ist der Name Programm: Frisches Seafood aus dem Norden!”

“Kalaravintola Musling tarjoaa Köpiksessä laatua Kohtuuhintaan.”

“Køkkenet er enkelt, smagfuldt og legende med udgangspunkt i biodynamiske og bæredygtige råvarer.”

“Chef Ingwer Grunberg at Musling does molluscs, bi-valves and shellfish as proud as you could hope for to enjoy in the kind of candlelit comfort the Danes would describe as hygge.”

“Man kan også vælge at spise sig en pukkel til, og det er fristende, for det fiske- og skaldyrsbaserede køkken er vanvittig skarpt, og priserne meget, meget rimelige.”