Opskrift: Muslinger I Hvidvin Og Flødesauce

Billede credits: Pixabay

Hvis du gerne vil imponere dine gæster eller dine familier, så bør du servere en omgang muslinger med hvidvin og flødesauce, også blot kaldet Moules Frites. Det smager helt fantastisk, og de skeptiske kan som regel også godt lide det, selvom de ikke tror det.

Hertil anbefaler vi, at du serverer nogle tykke pomfritter, hvor det salte element i dette gør ekstremt godt med muslingerne.

Det skal du bruge

Sådan gør du

Pomfritter:

Rengør kartoflerne og skær dem i stave. Vend dem herefter i olie og salt. Bag dem ved 175 grader i cirka 40 minutter, eller til de er godt sprøde.

Muslingerne:

  1. Start med at rense mulingerne. Dette gøres ved at skrubbe skallerne med vand. De må dog ikke stå i vandet. Er skallerne i stykker, så skal de kasseres. Er de åbne og lukkes ikke ved et lille bank mod en hård overflade, så skal de også kasseres.
  2. Steg løg, chili og hvidløg i olien. Brug den største gryde du har.
  3. Tilsæt hvidvin og muslinger, og læg låget på. Det skal koge et sted mellem 5 - 10 minutter, til muslingerne har åbnet sig.
  4. Si saucen fra muslingerne, og kog den ind til 1 dl.
  5. Tilsæt fløde til saucen, samt salt og peber.