Rejer Og Pasta Opskrift
Billede credits: Pixabay, RitaE
Følgende opskrift er dejlig nem og overskuelig. Vi skal lave pasta med dejlige rejer og hvidløg.
Ingredienser:
- 400 g pasta (valgfrit hvilken slags du vil bruge)
- 275 g rejer med skal
- 3 stk. hvidløg, fint hakket
- 0,50 rød chili, fint hakket
- 1 dl hvidvin (ikke nogen specifik)
- 1 økologisk citron, hvor skal bruge ½ skal
- 3 spsk olivenolie
- bredbladet persille, ca. 1 håndfuld.
- salt og peber.
Fremgangsmåde for at opnå denne perfekte og lækre pastaret:
- Kog din pasta efter anvisningerne på pakken. Vandet skal være godt saltet. Pastaen skal være al dente.
- Varm imens olien på panden og kom rejer, chili og hvidløg på.
- Rist rejerne, indtil de er tilberedt. (bruger du rå tigerejer, skal de være lyserøde)
- Kom herefter hvidvin på og skru lidt ned for varmen.
- Herefter burde pastaen være færdig.
- Hæld vandet fra og put pastaen på panden med rejerne og vend det hele, så det kommer til at ligne en samlet masse.
- Riv til sidst citronskal over, samt salt og peber.
- Put det hele i en tallerken og top retten med persillen.
Så er der serveret!
Da opskriften er så enkel og ligetil, kan du sagtens lave til- og fravalg for at opnå den pastaret, som du ikke kan undvære.
Sidens tekst er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense kan du bestille blandt et stort og flot udvalg af Sif Jakobs produkter. Tak til Perlen Odense, det betyder meget for os.