Avocado Med Rejer Opskrift

Billede credits: Pixabay, TootSweetCarole

Mums! Avocado og rejer er bare en dejlig kombi! I det følgende får du eksempler på opskrifter eller retter, hvor disse to lækre madvarer indgår.

Smørrebrød

Nemmere kan det ikke gøres! Et dejligt stykke rugbrød i bunden, noget salat ovenpå, derefter rejerne og til sidst avocadoen. Slut hele smørrebrødet af med noget salt og peber og så er der serveret.

Her kan du selvfølgelig variere, om du vil have andet grønt til i form af tomater eller andet grønt. Eller om du skal have mayonnaise til eller anden dressing.

Salat

Lav en salat af dine favorit-grøntsager, frugter, bær, nødder osv.

Blandt det hele godt sammen. Læg herefter rejer og avocado på toppen.

Vil du gerne lave lidt ved rejerne, kan du marinere dem i noget hvidløg. Den laver du ved at hakke nogle hvidløg, noget persille og blande det sammen med olie, salt og peber. Evt. kan du putte noget chili i også. 

Vælger du at marinere rejerne, skal det dog gøres en times tid før det andet, da de skal have lov til at trække smag i køleskabet.

Kan du godt lide rejer, som har lidt varme, kan vælge, i stedet for marinaden, at stege dem af på panden med hvidløg og smør. Det bliver bestemt heller ikke et tosset resultat.

Artiklen er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense køber man specielt gerne Pico Copenhagen. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense.