Opskrift Forret Med Rejer
Billede credits: Pixabay, elos
Den allerførste forret med rejer, jeg kommer til at tænke på, er selvfølgelig den klassiske og lækre rejecocktail. Mums, jeg er allerede sulten ved tanken.
Ingredienser:
- Salat
- Tomater
- Agurk
- Dressing (egnet til skaldyr)
- Hvide asparges
- Pynt:
Fremgangsmåde:
- Snit din foretrukne salat i små stykker og put det i en skål.
- Gør herefter det samme med tomaterne og agurken.
- Bland det hele sammen og stil det side.
- I forhold til dressing kan du vælge at købe en god Thousand Island fra supermarkedet. ELLER! Lave din egen, hvor du her kan få inspiration fra mig ;-)
- Dressing:
- I denne dressing skal du bruge creme fraiche, ketchup, salt og citron.
- Fremgangsmetoden er nem: bland ketchup og creme fraiche, så det får en meget lys rød farve. Smag herefter til med salt og citron. BUM, dressing!
- Find en passende skål og læg din salatblanding i bunden.
- Tag dine hvide asparges og skær i små pinde.
- Pynt herefter din salat med dressing, asparges, måske en tomat og en lille stykke dild på toppen.
- Servér den med det samme.
- Lille note:
- Vil du gerne have lidt ved siden af, kan det også være lækkert med et stykke brød eller to.
God fornøjelse med opskriften. Det er en fantastisk forret. Den er dejlig let, men tager alligevel toppen af sulten. Plus at man også får sit daglige indtag af fisk.
OBS: Som mærkatet øverst viser, er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Hvor du køber et stort sortiment med Pernille Corydon. Det gør hverken til eller fra, men det er information, du bør vide.