Opskrift: Hvidvinsdampede Muslinger

Billede credits: Pixabay

Mangler du en fantastisk måde at servere dampede muslinger? Se denne lækre og nemme opskrift.

Den bedste opskrift på hvidvinsdampede muslinger

Det skal du bruge:

Sådan gør du:

  1. Start med at skære kartoflerne i aflange staver.
  2. Vend kartoflerne i olie og salt, og bag dem herefter i 175 grader ved cirka 40 minutter, eller til de er sprøde. Det er en god ide at vende dem et par gange.
  3. Rens muslinger ved at skrubbe dem under løbende vand. (De må under ingen omstændigheder stå i blød)
  4. Alle muslinger, hvor skallen er i stykker skal kasseres. Det samme skal de åbne muslinger, der ikke lukker sig når de bliver banket en let mod et bord.
  5. Steg løg, hvidløg og chili i olie. Tilsæt muslinger og hvidvin, og læg låg på. Lad det koge i 10 minutter.
  6. Sigt væden fra muslingerne i en skål, og hæld dem tilbage i gryden (uden muslingerne).
  7. Kog saucen ind og tilsæt fløde, salt og peber. Server sammen i en stor gryde med aioli til pomfritterne.