Opskrift Rejer Og Pasta - Lækker Ret!

Billede credits: Pixabay

Her er en nem opskrift med rejer og pasta som er hurtig at lave men smager som en drøm og fin nok til at servere til gæsterne. 

Til opskriften skal du bruge:

Kog pastaen i en gryde og giv vandet og pastaen salt til det smager som havet. 

På en pande varmes olien, tilsæt herefter hvidløg som du presser eller hakker fint i retten, og derefter kommer du rejerne på panden og rister dem til de er nok. Derefter tilsætter du hvidvin og lader det simre ved lav varme. 

Når pastaen er kog skal du komme den over i din pande hvor du har rejerne i og her kan du tilføje lidt citron saft (ikke for meget), sammen med salt og peber og vende det hele. Til sidst kan du pynte med persillen, eller du kan vælge at vende det med i pastaen, men det er flot til at toppe af med til servering, især hvis det skal serveres for gæster, så det får et ekstra pift.